• page_banner

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Jinan Rezes CNC Equipment Co., Ltd. dumunung ing No2.3-B5, No.5577 North Industy Road, Distrik Licheng, Jinan, Provinsi Shandong, China.Iku utamané melu mesin nglereni laser serat, co2 laser engraving lan nglereni mesin, serat laser menehi mesin, co2 laser menehi mesin, mesin welding laser lan mesin reresik laser etc. Jinan Rezes CNC Equipment Co., Ltd unswervingly ngleksanakake strategi globalisasi. , lan produk kita adol kanthi apik ing meh 100 negara lan wilayah, nyedhiyakake peralatan laser berkualitas tinggi kanggo pelanggan global.

Jinan Rezes CNC Equipment Co., Ltd. netepi filosofi bisnis "kerjasama, integritas, inovasi lan layanan" lan konsep layanan "nyediakake pelanggan layanan dhuwur-nilai karo sikap tanggung jawab lan skills profesional".Adhedhasar konsep kerjasama win-win, kita kerjo bareng karo akeh institusi domestik lan manca kanggo mbangun peralatan CNC profesional domestik lan terus nggawe nilai luwih kanggo pelanggan.

Layanan Kita

Pre-sale

We nyedhiyani 24 jam kanggo siji dina, 7 dina minggu, 365 dina taun online kanggo ngatasi masalah kanggo pelanggan;Penjual lan teknisi bakal menehi solusi sing cocog kanggo kabeh pelanggan miturut kabutuhan pelanggan.

Sawise-sale

Sawise tuku, bakul nyedhiyakake instalasi lan latihan gratis siji wektu ing pabrik panuku.Sing bakul kudu tanggung jawab kanggo tiket pesawat lan gaji kanggo insinyur, sing tuku kudu mbayar akomodasi lan panganan kanggo insinyur.Teknisi bakal tetep online kanthi whatsapp, wechat, email 24 jam, pelanggan bisa hubungi kita yen ana masalah.

Teknisi lan sales person bakal ajeg komunikasi karo pelanggan, takon babagan panggunaan mesin, lan mbantu pelanggan ngatasi masalah.

wektu babar pisan

Garansi mesin kasebut 3 taun (suku cadang utama), kajaba bagean sing bisa digunakake kayata bagean sing bisa digunakake.Wektu babar pisan bener saka tanggal sing ditandhani ing label mesin.Yen ana masalah kualitas, bakul kudu ngganti bagean anyar kanggo pelanggan kanggo free sak periode babar pisan.Nalika mesin ngluwihi wektu babar pisan, lan bagean kudu didandani utawa diganti, panuku kudu mbayar.

Jinan-Rezes-CNC-Equipment-14