larangan ner
larangan ner1
larangan ner2
babagan usbabagan awake dhewe

babagan_info

Jinan Rezes CNC Equipment Co., Ltd. dumunung ing No2.3-B5, No.5577 North Industy Road, Distrik Licheng, Jinan, Provinsi Shandong, China.Iku utamané melu mesin nglereni laser serat, co2 laser engraving lan nglereni mesin, serat laser menehi mesin, co2 laser menehi mesin, mesin welding laser lan mesin reresik laser etc. Jinan Rezes CNC Equipment Co., Ltd unswervingly ngleksanakake strategi globalisasi. , lan produk kita adol kanthi apik ing meh 100 negara lan wilayah, nyedhiyakake peralatan laser berkualitas tinggi kanggo pelanggan global.

babagan_info

Jinan Rezes CNC Equipment Co., Ltd. netepi filosofi bisnis "kerjasama, integritas, inovasi lan layanan" lan konsep layanan "nyediakake pelanggan layanan dhuwur-nilai karo sikap tanggung jawab lan skills profesional".Adhedhasar konsep kerjasama win-win, kita kerjo bareng karo akeh institusi domestik lan manca kanggo mbangun peralatan CNC profesional domestik lan terus nggawe nilai luwih kanggo pelanggan.

liyane

PAWARTA

liyane
  • 08-142023

    Pelanggan Miwiti Tur Pabrik Kanggo Nyekseni Keunggulan Produksi

    Ing acara sing nyenengake lan informatif, para pelanggan sing dihormati diundang kanggo mundur lan njelajah mesin canggih ing JINAN REZES CNC EQUIPMENT CO., LTD ing Jinan, provinsi Shandong.Tur pabrik, sing dianakake tanggal 7 Agustus, minangka kesempatan sing luar biasa kanggo ...

  • 08-142023

    Bedane Antarane Sumber Laser Max lan Sumber Laser Raycus

    Teknologi nglereni laser wis ngowahi macem-macem industri kanthi menehi solusi pemotongan sing tepat lan efisien.Loro pemain sing misuwur ing pasar sumber laser yaiku Sumber Laser Max lan Sumber Laser Raycus.Loro-lorone nawakake teknologi mutakhir, nanging duwe beda beda sing bisa ...

  • 07-272023

    Plate Lan Tube Serat Laser Cutting Machine

    Saiki, produk logam wis digunakake ing urip wong.Kanthi paningkatan panjaluk pasar sing terus-terusan, pasar pangolahan pipa lan bagean piring uga saya tambah saben dina.Cara pangolahan tradisional ora bisa nyukupi pangembangan syarat pasar kanthi cepet lan ...