• page_banner

produk

Mesin Tandha Laser Serat

  • Mesin Penanda Laser Serat Mini

    Mesin Penanda Laser Serat Mini

    Tipe Laser: Tipe Laser Serat

    Sistem Kontrol: Sistem kontrol JCZ

    Industri sing ditrapake: Toko Garmen, Toko Bahan Bangunan

    ambane tandha: 0.01-1mm

    Mode Pendinginan: Pendinginan Udara

    Daya Laser: 20W/30w/50w (Opsional)

    Area Tandha: 100mm * 100mm / 200mm * 200mm / 300mm * 300mm

    Wektu Garansi: 3 taun

  • Mesin Penanda Laser Serat Portable

    Mesin Penanda Laser Serat Portable

    Konfigurasi: Portable

    Akurasi: 0.01mm

    Sistem pendinginan: pendinginan udara

    Area menehi tandha: 110*110mm (200*200mm,300*300mm opsional)

    Sumber laser: Raycus, JPT, MAX, IPG, lsp.

    Daya Laser: 20W / 30W / 50W opsional.

    Format tandha: Grafik, teks, kode bar, kode rong dimensi, kanthi otomatis menehi tandha tanggal, nomer batch, nomer seri, frekuensi, lsp

  • Split Fiber Laser Marking Machine

    Split Fiber Laser Marking Machine

    1. Serat laser generator dhuwur Integrasi lan wis nggoleki sinar laser lan Kapadhetan daya seragam.

    2. Kanggo desain modular, generator laser kapisah lan lifter, padha luwih fleksibel.Mesin iki bisa menehi tandha ing wilayah sing luwih gedhe lan permukaan sing rumit.Iku digawe adhem online, lan ora perlu chiller banyu.

    3. Efisiensi dhuwur kanggo konversi fotolistrik.Struktur kompak, ndhukung lingkungan kerja sing atos, ora ana bahan sing bisa digunakake.

    4.Serat laser menehi mesin hotspot lan gampang kanggo transportasi, utamané populer ing sawetara mall amarga volume cilik lan efficiency dhuwur ing apa bêsik cilik.

  • Mesin Laser Marking Handheld

    Mesin Laser Marking Handheld

    Komponen utama:

    Area penandaan: 110*110mm (200*200mm,300*300mm opsional)

    Jenis laser: sumber laser serat 20W / 30W / 50W opsional.

    Sumber laser: Raycus, JPT, MAX, IPG, lsp.

    Kepala tandha: sirah galvo merek Sino

    Dhukungan format AI, PLT, DXF, BMP, DST, DWG, DXP ​​etc.

    Standar CE Eropa.

    Fitur:

    Kualitas balok sing apik banget;

    Rentang kerja sing dawa bisa nganti 100.000 jam;

    Sistem operasi WINDOWS ing basa Inggris;

    Gampang operasi piranti lunak menehi tandha.

  • Mesin Penanda Laser Serat Desktop

    Mesin Penanda Laser Serat Desktop

    Model: Desktop serat laser menehi mesin

    Daya Laser: 50W

    Panjang gelombang laser: 1064nm ± 10nm

    Q-frekuensi: 20KHz ~ 100KHz

    Sumber Laser: Raycus, IPG, JPT, MAX

    Kacepetan menehi tandha: 7000mm / s

    Area kerja: 110*110/150*150/175*175/200*200/300*300mm

    Umur piranti laser: 100000 Jam

  • Mesin Penanda Laser Serat Tertutup

    Mesin Penanda Laser Serat Tertutup

    1. Ora Ana Consumables, umur dawa:

    Sumber laser Serat bisa tahan 100.000 jam tanpa pangopènan.Yen digunakake kanthi bener, mula sampeyan ora perlu nyisakke bagean konsumen tambahan.Biasane, laser serat bisa digunakake luwih saka 8-10 taun tanpa biaya tambahan kajaba listrik.

    2. Multi-fungsional Dianggo:

    Bisa menehi tandha nomer serial sing ora bisa dicopot, logo, nomer batch, info kadaluwarsa, lsp.Bisa uga menehi tandha kode QR

  • Flying Fiber Laser Marking Machine

    Flying Fiber Laser Marking Machine

    1).Umur kerja dawa lan bisa tahan luwih saka 100,000 jam;

    2).Efisiensi kerja 2 nganti 5 kaping saka panandha laser tradisional utawa pengukir laser.Iku utamané kanggo Processing kumpulan;

    3).Sistem pemindaian galvanometer kualitas super.

    4).Akurasi lan bisa diulang kanthi pemindai galvanometer lan kontrol elektronik.

    5).Kacepetan menehi tandha cepet, efisien, lan akurasi dhuwur.