• page_banner

produk

Aksesoris & Parts

  • Chiller Industri kanggo CO2 Tabung Laser Kaca

    Chiller Industri kanggo CO2 Tabung Laser Kaca

    Harga jual: $150/paket- $1200/paket

    1.S & A chiller industri digunakake kanggo CO2 kaca laser tabung cooling.

    2. Iki nduweni akurasi kontrol dhuwur ± 0,3 ° C kanthi kapasitas pendinginan nganti 800W.3. Duwe tilas cilik, mung butuh papan sing kurang.

    4.Water chiller wis macem-macem pilihan saka Pumps banyu lan opsional 220V utawa 110V kakuwasan.

    5. Dirancang kanthi fungsi kontrol suhu sing cerdas, unit chiller banyu portabel iki bisa njaga tabung laser CO2 ing suhu banyu sing wis disetel, kanthi otomatis nyetel suhu kanggo sampeyan supaya ora ana banyu kondensat.

  • Piranti Rotary kanggo Tabung Laser Kaca CO2

    Piranti Rotary kanggo Tabung Laser Kaca CO2

    Harga jual: $249 / set- $400 / potongan

    Lampiran Rotary (sumbu rotary) digunakake kanggo nglereni & ngukir silinder, obyek bunder lan conical.About diameteripun saka piranti Rotary., Sampeyan bisa milih 80mm, 100mm, 125mm etc.

  • Sumber laser JPT tipe ekonomis

    Sumber laser JPT tipe ekonomis

    Harga jual: $800/paket- $5500/paket

    Kaluwihan Aplikasi:

    Scribing, Drilling

    Marking on fly

    Pemotongan logam, Welding

    Laser derusting

    Pangobatan lumahing

    Processing lumahing logam, lapisan Peeling

  • LASER MARKING MESIN PART-MAX LASER SUMBER

    LASER MARKING MESIN PART-MAX LASER SUMBER

    Harga jual: $600/paket- $4500/paket

    Q-switch seri pulsed serat laser dirancang adhedhasar Q-switch osilator lan MOPA, nawakake macem-macem model saka 30X kanggo 50X.Laser ditularaké dening serat lan isolator, lan kontrol liwat antarmuka 25-pin.Laser serat pulsa Q-switched cocok kanggo intergration, lan bisa nyukupi syarat plastik menehi, menehi logam, engraving, etc.

  • LASER MARKING MESIN PART-RAYCUS LASER SUMBER

    LASER MARKING MESIN PART-RAYCUS LASER SUMBER

    Harga jual: $450/paket- $5000/paket

    20-100W Raycus Q-Switched Pulse Fiber Laser Series minangka tandha industri lan laser micromachining.Laser pulsa seri iki nduweni daya puncak sing dhuwur, energi pulsa siji sing dhuwur lan diameter titik opsional lan bisa digunakake ing lapangan, kayata menehi tandha, proses presisi, ukiran non-logam, lan logam emas, perak, tembaga lan aluminium.

  • BJJCZ Laser Papan Controller Marking Software JCZ Ezcad Control Card
  • Laser Marking Machine Rotary Fixture

    Laser Marking Machine Rotary Fixture

    Harga jual: $100/paket- $300/paket

    Fitur utama:

    Jeneng produk: Clamp / Fixture

    Merk : REZES Laser

    Bobot net: 5.06KG

    Bobot reged: 5.5KG

    Wektu garansi: 3 taun

    Bahan baku: Aluminium

    Aplikasi: Marking / Engraving / Cutting

     

  • Piranti Rotary Cylinder kanggo Laser Marking Machine

    Piranti Rotary Cylinder kanggo Laser Marking Machine

    Harga jual: $100/paket- $300/paket

    Fitur utama:

    1. Piranti Rotary, diameteripun punika 80mm;

    2. Kompatibel langkah motor lan driver;

    3. Kompatibel ngalih sumber daya.

    4. fungsi utama: Laser Marking Machine bagean

    5. Garansi: Setaun

    6. Kondisi: Anyar

    7. Merk : REZES

  • China merek Ruida Controller for sale

    China merek Ruida Controller for sale

    Harga jual: $300/paket-$500/paket

    Fungsi kontrol gerakan 4-poros sing sampurna;

    Panyimpenan file kanthi kapasitas gedhe;

    Antarmuka kontrol daya laser digit luwes rong saluran;

    driver USB kompatibilitas kuwat;

    Kontrol IO umum/khusus multi-saluran;

    Muti-language(En Ru Es Pt);

    10/100M Ethernet + Kontrol USB2.0

  • REZES EXHAUSE FAN 550W 750W FOR SALE

    REZES EXHAUSE FAN 550W 750W FOR SALE

    Rega sale: $80 / Piece- $150 / Piece

    Merk : REZES

    Daya: 550W 750W

    Tipe: Co2 laser parts

    Kapabilitas pasokan: 100 set / wulan

    Kondisi: Stok

    Pembayaran: 30% luwih dhisik, 100% sadurunge kiriman

  • RECI Laser Tube 80W, 100W, 130W, 150W, 180W for sale

    RECI Laser Tube 80W, 100W, 130W, 150W, 180W for sale

    Rega sale: $250 / Piece- $1200 / Piece

    01 Kualitas Beam: >95% mode TEM00

    02 Keuntungan resonator optik: nambah daya

    03 Lensa dilapisi bahan radioaktif canggih

    04 Teknik alternatif: sintering logam-kaca