• page_banner

produk

Produk

  • 1390 Mesin pemotong tliti dhuwur

    1390 Mesin pemotong tliti dhuwur

    1. RZ-1390 dhuwur tliti mesin nglereni laser utamané kanggo kacepetan dhuwur lan dhuwur-tliti Processing saka sheets logam.

    2. Teknologi wis diwasa, kabeh mesin mlaku kanthi stabil, lan efisiensi pemotongan dhuwur.

    3. Kinerja dinamis sing apik, struktur mesin kompak, kaku sing cukup, linuwih apik lan kinerja pemotongan sing efisien.Tata letak sakabèhé kompak lan cukup, lan ruang lantai cilik.Wiwit area lantai kira-kira 1300 * 900mm, cocok banget kanggo pabrik pangolahan hardware cilik.

    4. Apa maneh, dibandhingake karo amben tradisional, efisiensi pemotongan sing dhuwur wis tambah 20%, sing cocok kanggo nglereni macem-macem bahan logam.

  • Plate Lan Tube Serat Laser Cutting Machine

    Plate Lan Tube Serat Laser Cutting Machine

    Tampilan Produk Saiki, produk logam wis digunakake ing urip wong.Kanthi paningkatan panjaluk pasar sing terus-terusan, pasar pangolahan pipa lan bagean piring uga saya tambah saben dina.Cara pangolahan tradisional ora bisa nyukupi pangembangan syarat pasar kanthi cepet lan mode produksi murah, mula mesin pemotong laser terintegrasi piring-tabung kanthi potongan piring lan tabung wis metu.Sheet lan tabung mesin nglereni laser terpadu utamané kanggo ...
  • UV Laser Marking Lan Engraving Machine

    UV Laser Marking Lan Engraving Machine

    Tampilan Produk Saiki, produk logam wis digunakake ing urip wong.Kanthi paningkatan panjaluk pasar sing terus-terusan, pasar pangolahan pipa lan bagean piring uga saya tambah saben dina.Cara pangolahan tradisional ora bisa nyukupi pangembangan syarat pasar kanthi cepet lan mode produksi murah, mula mesin pemotong laser terintegrasi piring-tabung kanthi potongan piring lan tabung wis metu.Sheet lan tabung mesin nglereni laser terpadu utamané kanggo logam ...
  • Mesin pemotong laser serat presisi dhuwur nglereni emas lan perak

    Mesin pemotong laser serat presisi dhuwur nglereni emas lan perak

    Mesin pemotong tliti dhuwur utamane digunakake kanggo nglereni emas lan perak.Iku adopts struktur modul tliti dhuwur kanggo njamin efek nglereni apik.Sumber laser kanggo mesin iki aplikasi ndhuwur merek impor donya, lan wis kinerja stabil.Kinerja dinamis sing apik, struktur mesin sing kompak, kaku sing cukup lan linuwih sing apik.Tata letak sakabèhé kompak lan cukup, lan area lantai cilik.

  • Mesin Penanda Laser Serat Mini

    Mesin Penanda Laser Serat Mini

    Tipe Laser: Tipe Laser Serat

    Sistem Kontrol: Sistem kontrol JCZ

    Industri sing ditrapake: Toko Garmen, Toko Bahan Bangunan

    ambane tandha: 0.01-1mm

    Mode Pendinginan: Pendinginan Udara

    Daya Laser: 20W/30w/50w (Opsional)

    Area Tandha: 100mm * 100mm / 200mm * 200mm / 300mm * 300mm

    Wektu Garansi: 3 taun

  • Mesin Penanda Laser Serat Portable

    Mesin Penanda Laser Serat Portable

    Konfigurasi: Portable

    Akurasi: 0.01mm

    Sistem pendinginan: pendinginan udara

    Area menehi tandha: 110*110mm (200*200mm,300*300mm opsional)

    Sumber laser: Raycus, JPT, MAX, IPG, lsp.

    Daya Laser: 20W / 30W / 50W opsional.

    Format tandha: Grafik, teks, kode bar, kode rong dimensi, kanthi otomatis menehi tandha tanggal, nomer batch, nomer seri, frekuensi, lsp

  • Split Fiber Laser Marking Machine

    Split Fiber Laser Marking Machine

    1. Serat laser generator dhuwur Integrasi lan wis nggoleki sinar laser lan Kapadhetan daya seragam.

    2. Kanggo desain modular, generator laser kapisah lan lifter, padha luwih fleksibel.Mesin iki bisa menehi tandha ing wilayah sing luwih gedhe lan permukaan sing rumit.Iku digawe adhem online, lan ora perlu chiller banyu.

    3. Efisiensi dhuwur kanggo konversi fotolistrik.Struktur kompak, ndhukung lingkungan kerja sing atos, ora ana bahan sing bisa digunakake.

    4.Serat laser menehi mesin hotspot lan gampang kanggo transportasi, utamané misuwur ing sawetara mall amarga volume cilik lan efficiency dhuwur ing digunakake bêsik cilik.

  • Mesin Las Laser Handheld

    Mesin Las Laser Handheld

    Kacepetan welding saka mesin welding laser Genggam iku 3-10 kaping saka welding argon busur tradisional lan welding plasma.Welding panas wilayah kena pengaruh cilik.

    Iku conventionally dilengkapi serat optik 15 meter, kang bisa éling long-distance, welding fleksibel ing wilayah gedhe lan ngurangi watesan operasi.Las Gamelan lan ayu, ngurangi proses mecah sakteruse, irit wektu lan biaya.

  • Mesin Laser Mini Portable kanggo nglereni, welding lan resik

    Mesin Laser Mini Portable kanggo nglereni, welding lan resik

    Mesin telu ing siji:

    1. Iku ndhukung reresik laser, welding laser lan nglereni laser.Sampeyan mung kudu ngganti lensa fokus lan muncung, bisa ngalih mode kerja sing beda;

    2. Mesin iki kanthi desain sasis cilik, tilas cilik, transportasi sing trep;

    3.Laser sirah lan muncung mawarni-warni lan bisa digunakake kanggo entuk macem-macem mode kerja, welding, reresik lan nglereni;

    4. Sistem operasi sing gampang, ndhukung kustomisasi basa;

    5. Desain bedhil reresik kanthi efektif bisa nyegah bledug lan nglindhungi lensa.Fitur paling kuat iku ndhukung jembaré laser 0-80mm;

    6.The laser serat daya dhuwur ngidini kanggo ngoper cerdas saka dalan optik dual, roto-roto nyebarke energi miturut wektu lan cahya.

  • Mesin Las Laser tipe robot

    Mesin Las Laser tipe robot

    1.Robotic lan mesin laser welding genggem punika model fungsi pindho kang bisa éling loro welding genggem lan welding robot, biaya efektif lan kinerja dhuwur.

    2. Iku karo sirah laser 3D lan awak robot .Miturut posisi welding workpiece, welding bisa ngrambah ing macem-macem ngarepke ing sawetara Processing liwat kabel anti-gulungan.

    3. Parameter welding bisa diatur dening piranti lunak welding robot.Prosedur welding bisa diganti miturut workpiece .Mung tombol pencet kanggo miwiti kanggo welding otomatis.

    4.Kepala welding nduweni macem-macem mode swing kanggo ketemu manéka titik lan ukuran beda;Struktur internal saka sirah welding wis rampung disegel, kang bisa nyegah bagean optik saka kang reged dening bledug;

  • Mesin Penanda Laser Serat Desktop

    Mesin Penanda Laser Serat Desktop

    Model: Desktop serat laser menehi mesin

    Daya Laser: 50W

    Panjang gelombang laser: 1064nm ± 10nm

    Q-frekuensi: 20KHz ~ 100KHz

    Sumber Laser: Raycus, IPG, JPT, MAX

    Kacepetan menehi tandha: 7000mm / s

    Area kerja: 110*110/150*150/175*175/200*200/300*300mm

    Umur piranti laser: 100000 Jam

  • Mesin Penanda Laser Serat Tertutup

    Mesin Penanda Laser Serat Tertutup

    1. Ora Ana Consumables, umur dawa:

    Sumber laser Serat bisa tahan 100.000 jam tanpa pangopènan.Yen digunakake kanthi bener, mula sampeyan ora perlu nyisakke bagean konsumen tambahan.Biasane, laser serat bisa digunakake luwih saka 8-10 taun tanpa biaya tambahan kajaba listrik.

    2. Multi-fungsional Dianggo:

    Bisa menehi tandha nomer serial sing ora bisa dicopot, logo, nomer batch, info kadaluwarsa, lsp.Bisa uga menehi tandha kode QR

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3