• page_banner

Hubungi Kita

Jinan Rezes CNC Equipment Co., Ltd.

Yen sampeyan kepengin weruh barang apa wae sawise sampeyan ndeleng dhaptar produk, aja ragu-ragu hubungi kita kanggo pitakon.Sampeyan bakal bisa ngirim email lan hubungi kita kanggo konsultasi lan kita bakal nanggapi sampeyan sanalika bisa.

Kontak1

alamat

No2.3-B5, No.5577 North Industy Road, Distrik Licheng, Jinan, Provinsi Shandong, China

Telpon

008615650070974
008618560205392

Whatsapp

Alamat Perusahaan (Peta)

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita