• page_banner

produk

Mesin Las Laser Kab

  • Mesin Las Laser tipe robot

    Mesin Las Laser tipe robot

    1.Robotic lan mesin laser welding genggem punika model fungsi pindho kang bisa éling loro welding genggem lan welding robot, biaya efektif lan kinerja dhuwur.

    2. Iku karo sirah laser 3D lan awak robot .Miturut posisi welding workpiece, welding bisa ngrambah ing macem-macem ngarepke ing sawetara Processing liwat kabel anti-gulungan.

    3. Parameter welding bisa diatur dening piranti lunak welding robot.Prosedur welding bisa diganti miturut workpiece .Mung tombol pencet kanggo miwiti kanggo welding otomatis.

    4.Kepala welding nduweni macem-macem mode swing kanggo ketemu manéka titik lan ukuran beda;Struktur internal saka sirah welding wis rampung disegel, kang bisa nyegah bagean optik saka kang reged dening bledug;

  • Mesin Las Laser Handheld

    Mesin Las Laser Handheld

    Kacepetan welding saka mesin welding laser Genggam iku 3-10 kaping saka welding argon busur tradisional lan welding plasma.Welding panas wilayah kena pengaruh cilik.

    Iku conventionally dilengkapi serat optik 15 meter, kang bisa éling long-distance, welding fleksibel ing wilayah gedhe lan ngurangi watesan operasi.Las Gamelan lan ayu, ngurangi proses mecah sakteruse, irit wektu lan biaya.

  • Mesin Laser Mini Portable kanggo nglereni, welding lan resik

    Mesin Laser Mini Portable kanggo nglereni, welding lan resik

    Mesin telu ing siji:

    1. Iku ndhukung reresik laser, welding laser lan nglereni laser.Sampeyan mung kudu ngganti lensa fokus lan muncung, bisa ngalih mode kerja sing beda;

    2. Mesin iki kanthi desain sasis cilik, tilas cilik, transportasi sing trep;

    3.Laser sirah lan muncung mawarni-warni lan bisa digunakake kanggo entuk macem-macem mode kerja, welding, reresik lan nglereni;

    4.Sistem operasi sing gampang, ndhukung kustomisasi basa;

    5. Desain bedhil reresik kanthi efektif bisa nyegah bledug lan nglindhungi lensa.Fitur paling kuat iku ndhukung jembaré laser 0-80mm;

    6.The laser serat daya dhuwur ngidini kanggo ngoper cerdas saka dalan optik dual, roto-roto nyebarke energi miturut wektu lan cahya.