• page_banner

Kabar produk

  • Bedane Antarane Sumber Laser Max lan Sumber Laser Raycus

    Bedane Antarane Sumber Laser Max lan Sumber Laser Raycus

    Teknologi nglereni laser wis ngowahi macem-macem industri kanthi menehi solusi pemotongan sing tepat lan efisien.Loro pemain sing misuwur ing pasar sumber laser yaiku Sumber Laser Max lan Sumber Laser Raycus.Loro-lorone nawakake teknologi mutakhir, nanging duwe beda beda sing bisa ...
    Waca liyane
  • Plate Lan Tube Serat Laser Cutting Machine

    Plate Lan Tube Serat Laser Cutting Machine

    Saiki, produk logam wis digunakake ing urip wong.Kanthi paningkatan panjaluk pasar sing terus-terusan, pasar pangolahan pipa lan bagean piring uga saya tambah saben dina.Cara pangolahan tradisional ora bisa nyukupi pangembangan syarat pasar kanthi cepet lan ...
    Waca liyane
  • Perbandingan antarane mesin pemotong plasma lan mesin pemotong laser serat

    Perbandingan antarane mesin pemotong plasma lan mesin pemotong laser serat

    Nglereni laser plasma bisa digunakake yen syarat kanggo nglereni bagean ora dhuwur, amarga kauntungan saka plasma punika mirah.Kekandelan nglereni bisa dadi luwih kenthel tinimbang serat.Kerugian kasebut yaiku pemotongan ngobong sudhut, permukaan pemotongan digosok, lan ora lancar ...
    Waca liyane
  • Bagéan utama kanggo mesin nglereni laser serat - LASER CUTTING HEAD

    Bagéan utama kanggo mesin nglereni laser serat - LASER CUTTING HEAD

    Merek kanggo sirah nglereni laser kalebu Raytools, WSX, Au3tech.Kepala laser raytools nduweni papat fokus fokus: 100, 125, 150, 200, lan 100, sing utamane ngethok piring tipis ing 2 mm.Dawane fokus cendhak lan fokus cepet, dadi nalika nglereni piring tipis, kacepetan nglereni cepet lan ...
    Waca liyane
  • Maintenance kanggo mesin nglereni laser

    Maintenance kanggo mesin nglereni laser

    1. Ganti banyu ing cooler banyu sapisan sasi.Paling apik kanggo ngganti menyang banyu suling.Yen banyu suling ora kasedhiya, banyu murni bisa digunakake.2. Copot lensa protèktif lan priksa saben dina sadurunge nguripake.Yen reged, kudu diusap.Nalika ngethok S ...
    Waca liyane