• page_banner

produk

Mesin Pemotongan Laser Serat

  • 1390 Mesin pemotong tliti dhuwur

    1390 Mesin pemotong tliti dhuwur

    1. RZ-1390 dhuwur tliti mesin nglereni laser utamané kanggo kacepetan dhuwur lan dhuwur-tliti Processing saka sheets logam.

    2. Teknologi wis diwasa, kabeh mesin mlaku kanthi stabil, lan efisiensi pemotongan dhuwur.

    3. Kinerja dinamis sing apik, struktur mesin kompak, kaku sing cukup, linuwih apik lan kinerja pemotongan sing efisien.Tata letak sakabèhé kompak lan cukup, lan ruang lantai cilik.Wiwit area lantai kira-kira 1300 * 900mm, cocok banget kanggo pabrik pangolahan hardware cilik.

    4. Apa maneh, dibandhingake karo amben tradisional, efisiensi pemotongan sing dhuwur wis tambah 20%, sing cocok kanggo nglereni macem-macem bahan logam.

  • Mesin pemotong laser serat presisi dhuwur nglereni emas lan perak

    Mesin pemotong laser serat presisi dhuwur nglereni emas lan perak

    Mesin pemotong tliti dhuwur utamane digunakake kanggo nglereni emas lan perak.Iku adopts struktur modul tliti dhuwur kanggo njamin efek nglereni apik.Sumber laser kanggo mesin iki aplikasi ndhuwur merek impor donya, lan wis kinerja stabil.Kinerja dinamis sing apik, struktur mesin sing kompak, kaku sing cukup lan linuwih sing apik.Tata letak sakabèhé kompak lan cukup, lan area lantai cilik.

  • Metal Fiber Laser Cutting Machine Kanthi Platform Exchange

    Metal Fiber Laser Cutting Machine Kanthi Platform Exchange

    1. Ngadopsi struktur welding baja tugas abot industri, ing perawatan panas, ora bakal deform sawise nggunakake suwe.

    2. Nganggo NC pentahedron mesin, panggilingan, boring, nunyuk lan pangolahan mesin liyane kanggo mesthekake akurasi Processing dhuwur.

    3. Konfigurasi karo Taiwan Hiwin rel linear kanggo kabeh sumbu, kanggo mesthekake awet lan tliti dhuwur kanggo Processing dangu.

    4. Ngadopsi motor servo AC Yaskawa Jepang, daya gedhe, pasukan torsi luwih kuat, kacepetan kerja luwih stabil lan luwih cepet.

    5.Adopt kepala pemotong laser Raytools profesional, lensa optik impor, titik fokus sing luwih cilik, garis pemotongan sing luwih tepat, efisiensi sing luwih dhuwur lan kualitas pangolahan sing luwih apik bisa dipesthekake.

  • Metal Sheet Serat Laser Cutting Machine

    Metal Sheet Serat Laser Cutting Machine

    Mesin pemotong laser serat logam utamane digunakake kanggo nglereni baja karbon, baja tahan karat, paduan aluminium, titanium alloy, piring galvanis, tembaga lan bahan logam liyane. Digunakake ing tenaga listrik, manufaktur mobil, mesin lan peralatan, peralatan listrik, peralatan pawon hotel. , peralatan elevator, pratandha iklan, dekorasi mobil, produksi sheet metal, hardware cahya, peralatan tampilan, komponen tliti, produk logam lan industri liyane.

  • Kabèh Cover Laser Cutting Machine

    Kabèh Cover Laser Cutting Machine

    1. Nganggo lingkungan kerja laser suhu sing terlampir, nggawe manawa karya sing stabil luwih efektif.

    2. Nganggo struktur welding baja tugas berat industri, ing perawatan panas, ora bakal deform sawise nggunakake suwe.

    3. Diduweni Japaness maju nglereni kepala teknologi Ngontrol, lan Gagal otomatis nguwatirake fungsi tampilan protèktif kanggo nglereni sirah, nggunakake luwih aman, luwih trep kanggo imbuhan, nglereni luwih sampurna.

    4. Fiber Laser Cutting Machine nganggo laser IPG Jerman sing paling canggih, nggabungake mesin Gantry CNC sing dirancang dening perusahaan kita lan awak welding kekuatan dhuwur, sawise annealing suhu dhuwur lan mesin presisi dening mesin panggilingan CNC gedhe.

    5. Efisiensi dhuwur, kacepetan nglereni cepet. tingkat konversi fotolistrik kira-kira 35%.

  • Double Platform Metal Sheet & Tube Serat Laser Cutting Machine

    Double Platform Metal Sheet & Tube Serat Laser Cutting Machine

    1. Mesin pemotong laser serat kita nganggo sistem CNC khusus mesin pemotong laser serat CypCut sistem operasi Windows.Iku nyawiji akeh modul fungsi khusus saka kontrol nglereni laser, kuat lan gampang kanggo operate.
    2. Peralatan bisa dirancang kanggo Cut sembarang pola minangka needed, lan bagean nglereni Gamelan lan warata tanpa Processing secondary.
    3. Sistem pemrograman lan kontrol sing efisien lan stabil, gampang dioperasikake, pangguna-loropaken, ndhukung macem-macem pangenalan gambar CAD, stabilitas dhuwur, kanthi nggunakake pengontrol nirkabel.
    4. Low Cost: Ngirit energi lan nglindhungi lingkungan.Tingkat konversi fotolistrik nganti 25-30%.Konsumsi daya listrik sing sithik, mung udakara 20% -30% saka mesin pemotong laser CO2 tradisional.

  • Metal Tube & Pipe Laser Cutting Machine

    Metal Tube & Pipe Laser Cutting Machine

    1. High rigidity sasis abot, ngurangi geter kui sak proses nglereni-kacepetan dhuwur.

    2. Desain Chuck Pneumatic: Desain clamping chuck ngarep lan mburi trep kanggo instalasi, ngirit tenaga kerja, lan ora nyandhang lan luh.Imbuhan otomatis saka tengah, cocok kanggo macem-macem pipo, kacepetan rotasi Chuck dhuwur, bisa nambah efficiency Processing.

    Sistem 3.Drive: Ngadopsi transmisi belang gear-gear bilateral sing diimpor, pandhuan linier sing diimpor, lan sistem penggerak motor servo ganda sing diimpor, ngimpor modul linear kanthi presisi dhuwur, kanthi efektif njamin kacepetan nglereni lan presisi dhuwur.

    4. Sumbu X lan Y nganggo motor servo presisi dhuwur, reducer lan rak lan pinion Jerman kanthi presisi dhuwur.Sumbu Y nganggo struktur drive dobel kanggo ningkatake kinerja gerakan alat mesin, lan akselerasi tekan 1.2G, sing njamin operasi efisiensi dhuwur kabeh mesin.