• page_banner""

Kabar

Plate Lan Tube Serat Laser Cutting Machine

warta

 

Saiki, produk logam wis digunakake ing urip wong.Kanthi paningkatan panjaluk pasar sing terus-terusan, pasar pangolahan pipa lan bagean piring uga saya tambah saben dina.Cara pangolahan tradisional ora bisa nyukupi pangembangan syarat pasar kanthi cepet lan mode produksi sing murah, mula mesin pemotong laser terintegrasi piring-tabung kanthi potongan piring lan tabung wis metu.

Mesin nglereni laser terpadu lembaran lan tabung utamane kanggo lembaran logam lan pipa.Amarga iku proses nglereni laser, wis kaluwihan saka peralatan liyane ing nglereni.Bisa ngethok macem-macem grafis kompleks kanthi apik.Amarga bisa ngolah rong jinis bagean logam ing wektu sing padha, kanthi cepet ngrebut pasar pangolahan logam nalika metu.Mesin nglereni laser serat kanthi mesin pemotong pipa lan lembaran wis akeh digunakake ing pangolahan bagean logam lan industri pangolahan bagean.

Kaluwihan saka piring lan tabung mesin nglereni laser terpadu:

1. Ukuran sing relatif cilik, sawetara aplikasi sing wiyar, lan bisa diproses tanpa cetakan;

2. Dhukungan nglereni bevel, clamping chuck pindho, cocok kanggo kabeh jinis fitting pipe ora duwe aturan baku;

 

3. Struktur sprocket pindho nduweni umur layanan sing dawa, trek fleksibel atos kanggo pipa baja, lan nduweni daya adaptasi sing kuat kanggo deformasi;

4. Highly Integrasi, urip dawa, desain hemat energi bisa nemen ngirit biaya;

5. Integrasi nglereni piring lan nglereni pipa, bisa ngolah macem-macem bahan logam lan macem-macem fitting pipa lan piring;

6. Sistem kontrol numerik kanthi cerdas, antarmuka operasi pertukaran wong-mesin, gampang dioperasi;

7. Gelar pangopènan kurang, pangopènan prasaja, lan gampang digunakake.

sawetara aplikasi:

 

Bisa ngethok pipa baja, pipa stainless steel, pipa aluminium, pipa galvanis, baja saluran, baja sudut, lan sapiturute. , mesin gandum, mesin tekstil, mesin teknik, aksesoris presisi, kapal, peralatan metalurgi, elevator, peralatan rumah tangga, pasokan pawon, Alat pangolahan, dekorasi, pariwara lan industri pangolahan lan manufaktur bahan logam liyane.


Wektu kirim: Jul-27-2023