• page_banner

produk

Mesin Las Laser Handheld

Kacepetan welding saka mesin welding laser Genggam iku 3-10 kaping saka welding argon busur tradisional lan welding plasma.Welding panas wilayah kena pengaruh cilik.

Iku conventionally dilengkapi serat optik 15 meter, kang bisa éling long-distance, welding fleksibel ing wilayah gedhe lan ngurangi watesan operasi.Las Gamelan lan ayu, ngurangi proses mecah sakteruse, irit wektu lan biaya.


Detail Produk

Tag produk

Bagian isi deskripsi singkat

  1. Ana 6 mode welding lan sawetara nozzles welding kanggo nyukupi kabutuhan welding beda;wis fungsi sensor safety, kang emits laser sawise ndemek logam lan otomatis ngunci cahya nalika dibusak.
  2. Mesin kasebut dilengkapi piranti feeder kabel otomatis, sing bisa nyetel paramèter kanthi gampang lan menehi macem-macem pilihan

pelanggan.

  1. Ana 6 mode welding lan sawetara nozzles welding kanggo nyukupi kabutuhan welding beda;wis fungsi sensor safety, kang emits laser sawise ndemek logam lan otomatis ngunci cahya nalika dibusak.
  2. Suhu dual lan kontrol dual, sirkuit banyu sirkulasi, bisa cepet kelangan rongga pipa internal saka sirah welding, nalika cooling laser.

Tampilan produk

kll

Parameter teknis

kahanan

Anyar

Komponen inti

Sumber Laser

Panganggone

Las Logam

Maks.Daya Output

2000W

Materi sing ditrapake

logam

Cnc utawa Ora

ya wis

Mode pendinginan

Banyu Cooling

Piranti Lunak Kontrol

Ruida/Qilin

Pulse Jembar

50-30000Hz

Daya Laser

1000w/1500w/2000w

Bobot (Kg)

300 Kg

Sertifikasi

Ce, ISO9001

Komponen inti

Sumber Laser Serat, Serat, Ngalahake Kepala Welding Laser

Titik Sade Utama

Dhuwur-Akurasi

Fungsi

Metal Part Laser Welding

Panjang Serat

≥10m

Industri sing ditrapake

Hotel, Toko Garmen, Toko Bahan Bangunan

Komponen inti

Pasokan Laser

Mode Operasi

Pulsed

Sawise Service Warranty

Dhukungan online

Diameter Titik Fokus

50μm

Dawane gelombang

1080 ± 3nm

Video Outgoing Inspeksi

Kasedhiya

Format Grafis Didhukung

Ai, Plt, Dxf, Dwg, Dxp

Panggonan Asal

Jinan, Provinsi Shandong

Wektu Garansi

3 taun

Bagian Utama kanggo Mesin

sdfh

Parameter welding kanggo mesin las laser

asd

Konfigurasi

Daya Laser

1000w

1500W

2000W

Bahan Welding

Baja tahan karat

Baja Karbon

alumunium

Baja tahan karat

Baja Karbon

alumunium

Baja tahan karat

Baja Karbon

alumunium

Welding Ketebalan (mm)

2

2

1

3

3

2

4

4

3

Welding Ketebalan (Inci)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaptable Welding Wire

Welding Wire Diameter 0.8-1.6mm

Persyaratan Jahitan Las

Welding Wire Filler≤1Mm Welding Swinging ≤15% Ketebalan Plat≤0.3Mm

Bobot Mesin

220Kg

220Kg

300Kg

Ukuran mesin (mm)

954X715X1080

954X715X1080

1155X715X1160

Welding Gun Line Length

10m(Tabung Pakan Kawat Pakan Kawat Panjangnya 3 Meter)

Welding Gun Bobot

Jinis Pangilon Kedher (Qi Lin): 0.9Kg

Daya Mesin

7 kw

9 kw

12 Kw

Basa Didhukung

Standar: Cina, Inggris, Korea, Vietnam, Rusia

Japanese Lan Spanyol Bisa Customized

Tegangan lan Frekuensi

Standar: 380V / 50Hz Tegangan lan Frekuensi Liyane Opsional

Industri aplikasi

mesin welding laser digunakake digunakake ing industri jedhing: welding saka joints pipe banyu, nyuda joints, tees, klep, lan udan.Industri kaca tingal: welding tliti saka stainless steel, titanium alloy lan bahan liyane ing posisi Gesper, pigura njaba lan posisi kaca tingal liyane.Industri hardware: impeller, ketel, nangani, etc., welding bagean stamping Komplek lan bagean casting.Mesin welding laser digunakake akeh ing industri otomotif: gasket silinder mesin, welding segel tappet hidrolik, welding spark plug, welding filter, lsp.

rrtrt

Kauntungan saka mesin las laser

1. Wide welding sawetara: Kepala welding tangan dilengkapi serat optik asli 5m-10m, kang ngatasi watesan saka papan workbench lan bisa digunakake kanggo welding ruangan lan welding long-distance;

2. Trep lan fleksibel kanggo nggunakake: Welding laser tangan-dianakaké dilengkapi pulleys obah, kang nyaman kanggo terus, lan bisa diatur ing sembarang wektu, tanpa perlu kanggo stasiun tetep-titik, free lan fleksibel, lan cocok kanggo macem-macem. skenario lingkungan kerja.

3. Macem-macem cara welding: welding ing sembarang amba bisa diwujudake: welding jahitan, welding butt, welding vertikal, welding fillet flat, welding fillet njero, welding fillet njaba, etc.Welding ing sembarang sudut bisa digayuh.Kajaba iku, dheweke uga bisa ngrampungake nglereni, welding lan nglereni bisa diuripake kanthi bebas, mung ngganti nozzle tembaga welding menyang nozzle tembaga nglereni, sing trep banget.

4. Efek welding apik: welding laser genggaman yaiku welding fusi panas.Dibandhingake karo welding tradisional, welding laser nduweni Kapadhetan energi luwih lan bisa entuk efek welding luwih.Tilak masalah, ambane welding gedhe, leleh cekap, tenan lan dipercaya, lan kekuatan welding sik njongko utawa malah ngluwihi logam dhasar dhewe, kang ora bisa dijamin dening mesin welding biasa.

5. Welding jahitan ora perlu polesan: Sawise welding tradisional, titik welding perlu polesan kanggo njamin Gamelan lan ora roughness.Welding laser tangan-dianakaké mung nuduhake kaluwihan liyane ing efek Processing: welding terus-terusan, Gamelan tanpa sisik iwak, ayu tanpa bekas, lan kurang pangolahan mecah sakteruse.

6. Ora consumables kanggo welding: Ing pengaruh paling wong, operasi welding "kaca tingal ing tangan kiwa lan welding kabel ing tangan tengen".Nanging, karo mesin welding laser tangan-dianakaké, welding bisa gampang rampung, lan biaya materi ing produksi lan Processing wis suda.

7. Kanthi macem-macem weker safety, tip welding mung efektif nalika saklar kena nalika ndemek logam, lan lampu kanthi otomatis dikunci sawise workpiece dibusak, lan ngalih tutul wis sensor suhu awak.Keamanan dhuwur, njamin safety operator sajrone kerja.

8. Ngirit biaya tenaga kerja: Dibandhingake karo welding busur, biaya pangolahan bisa dikurangi udakara 30%.Operasi kasebut prasaja lan gampang sinau lan cepet sinau, lan ambang teknis operator ora dhuwur.Buruh biasa bisa digunakake sawise latihan singkat, lan bisa kanthi gampang entuk asil welding sing berkualitas.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita