• page_banner

produk

Split Fiber Laser Marking Machine

1. Serat laser generator dhuwur Integrasi lan wis nggoleki sinar laser lan Kapadhetan daya seragam.

2. Kanggo desain modular, generator laser kapisah lan lifter, padha luwih fleksibel.Mesin iki bisa menehi tandha ing wilayah sing luwih gedhe lan permukaan sing rumit.Iku digawe adhem online, lan ora perlu chiller banyu.

3. Efisiensi dhuwur kanggo konversi fotolistrik.Struktur kompak, ndhukung lingkungan kerja sing atos, ora ana bahan sing bisa digunakake.

4.Serat laser menehi mesin hotspot lan gampang kanggo transportasi, utamané populer ing sawetara mall amarga volume cilik lan efficiency dhuwur ing apa bêsik cilik.


Detail Produk

Tag produk

Tampilan produk

dsw

Parameter teknis

Aplikasi

Laser Marking

Materi sing ditrapake

logam

Merk Sumber Laser

Raycus/Jpt

Area Marking

110mm * 110mm / 200 * 200mm / 300 * 300mm

Mini Line Jembar

0,017 mm

Karakter Min

0.15mm x 0.15mm

Frekuensi Ambalan Laser

20Khz-80Khz (Adjustable)

Marking Depth

0.01-1.0mm (Material)

 

 

 

 

Format Grafis Didhukung

Ai, Plt, Dxf, Bmp, Dst, Dwg, Dxp

Cnc utawa Ora

ya wis

Dawane gelombang

1064nm

Sertifikasi

Ce, ISO9001

Mode Operasi

Manual Utawa Otomatis

Akurasi Kerja

0,001 mm

Kacepetan Marking

≤7000mm/s

Sistem pendinginan

Pendingin Udara

Sistem Kontrol

Jcz

Piranti lunak

Piranti Lunak Ezcad

Mode Operasi

Pulsed

Fitur

Pangopènan sing kurang

Konfigurasi

Desain pamisah

Metode Positioning

Posisi Lampu Merah Ganda

Video Outgoing Inspeksi

Kasedhiya

Format Grafis Didhukung

Ai, Plt, Dxf, Dwg, Dxp

Panggonan Asal

Jinan, Provinsi Shandong

Wektu Garansi

3 taun

Parts opsional liyane

dsdds

Bagian Utama kanggo Mesin

Power Supply

Sumber Laser JPT

Lensa Lapangan

Kartu Papan JCZ

Kepala Scanning

Piranti Rotary

Komputer

sopir

Video Mesin

Mopa Split laser menehi tandha mesin werna

Karakteristik mesin tandha laser

  1. Kacepetan pangolahan 2-3 kaping luwih saka mesin tandha laser tradisional, kanthi kualitas sinar sing apik, titik cahya cilik lan jembar garis tandha sing sempit, cocok kanggo menehi tandha.Ora perlu cooling thermoelectric lan cooling banyu, daya saka kabèh mesin kurang saka 800W, lan mung struktur cooling online prasaja dibutuhake.Piranti kasebut ukurane luwih cilik, gampang digawa lan diangkut, lan bisa nyuda biaya.Efisiensi elektro-optik sing lengkap nganti 20% utawa luwih, sing ngirit konsumsi daya sajrone kerja lan ngirit biaya operasi.
  2. Tingkat konversi elektro-optik sing dhuwur, ngilangi kabutuhan pangopènan manual

Laser serat nduweni tingkat konversi elektro-optik sing dhuwur, bebas pangopènan, stabilitas dhuwur, operasi sing gampang, lan peralatan bisa langsung digunakake.

3. operasi luwih trep:

Kacepetan menehi tandha cepet lan ana karusakan cilik kanggo produk.Jangkoan menehi tandha amba lan menehi tandha luwih tepat.Kanggo produk tandha cilik, malah nomer cilik lan LOGO bisa katon cetha.Bisa diketik ing bakal ing komputer, menehi tandha barcode, kode loro-dimensi, grafis teks, nomer serial biasa lan ora duwe aturan baku, etc., uga menehi engraving jero, tandha ireng lan tandha Rotary, etc., tanpa nggawe cithakan, sing bisa nyuda biaya pangolahan.

Tandha sampel

FAQ

P: Aku pengin tuku mesin iki, apa saran sampeyan bisa menehi?

A: Mangga ngomong: materi apa sing sampeyan proses?(Luwih apik nuduhake gambar produk sampeyan) Apa area kerja?

P. Apa gampang digunakake kanggo pangguna anyar?

A: Gampang banget, kita nawakake buku manual lan ngoperasikake video, uga teknisi bisa mbantu sampeyan kanthi e-mail / Skype / telpon / manajer perdagangan layanan online kapan wae.

Q: Apa MOQ?

A: Pesenan minimal yaiku 1 set mesin, yen sampeyan pesen luwih saka siji wektu, rega bakal luwih apik.

Q: Apa syarat pembayaran:

A: T / T, Western Union, L / C utawa liyane, kanggo sampeyan milih 30% ing advance, 70% sadurunge pangiriman

P: Kepiye cara nransfer barang?

A: Kanggo mesin nglereni engraving skala gedhe, kita ngirim barang liwat segara.Kita ngirim mesin mini skala cilik kanthi pengiriman udara utawa ekspres kayata DHL, TNT, UPS, FedEx, lsp.Mangga kabari alamat detail, kode pos, lsp.

P. Apa sing kudu ditindakake nalika mesin nandhang masalah?

A: Priksa manawa kabeh kabel sambungan apik, lan supaya lensa lan mirrors resik, banjur mriksa tabung laser lan ngomong rincian kanggo kita.

Kawigatosan panjenengan, mangga!Kita ora mung bisa nyedhiyakake kabeh mesin, nanging uga bisa kerja sama karo sampeyan ing gaya OEM.Apa maneh, kita bisa nyedhiyakake kabeh komponen lan sistem kunci kanthi kapisah;


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita