• page_banner

produk

Mesin Reresik Laser

Mesin reresik laser minangka generasi anyar produk berteknologi tinggi kanggo ngresiki permukaan. Bisa digunakake tanpa reagen kimia, ora ana media, reresik tanpa bledug lan anhidrat;

sumber Raycus Laser bisa tahan luwih saka 100.000 jam, free pangopènan;Efisiensi konversi elektro-optik sing dhuwur (nganti 25-30%), kualitas sinar sing apik, Kapadhetan energi sing dhuwur, lan linuwih, frekuensi modulasi sing amba; Sistem operasi sing gampang, ndhukung kustomisasi basa;

Desain bedhil reresik kanthi efektif bisa nyegah bledug lan nglindhungi lensa.Fitur paling kuat iku ndhukung jembaré laser 0-150mm;

Babagan chiller banyu: Mode kontrol dual suhu dual cerdas nyedhiyakake solusi kontrol suhu sing efektif kanggo laser serat ing kabeh arah.


Detail Produk

Tag produk

Tampilan produk

fdfd5

Parameter teknis

kahanan

Anyar

Komponen inti

Sumber Laser

Panganggone

Metal resik

Maks.Daya Output

1500W, 1000W, 2000W

Lingkungan Kerja

Datar, Ora Geter, Ora Dampak

Cnc utawa Ora

ya wis

Resik Jembar

10-100 mm

Metode Cooling

Banyu Cooling

Tipe Reresik

Handheld

Daya Laser

1000w/1500w/2000w

Bobot (Kg)

300 Kg

Sertifikasi

Ce, ISO9001

Cara sing resik

Non-Tutul Laser Cleaning

Titik Sade Utama

Dhuwur-Akurasi

Fungsi

Metal Part Laser Welding

Panjang Serat

≥10m

Industri sing ditrapake

Hotel, Toko Garmen, Toko Bahan Bangunan

Komponen inti

Sumber Laser, Kepala Laser, Kepala Lase Wobble Ganda

Merk Sumber Laser

Raycus/Max/Ipg

Sawise Service Warranty

Dhukungan online

Dawane fokus

Dawa Fokus Pangilon Firld (F160,254,330.)

Energi Pulsa Maksimum

1.5Mj

Tegangan Pasokan

48V

Format Grafis Didhukung

Ai, Plt, Dxf, Dwg, Dxp

Panggonan Asal

Jinan, Provinsi Shandong

Wektu Garansi

3 taun

Video mesin kasebut

Mesin pembersih laser karat:

Kauntungan saka mesin reresik laser

1. Proteksi lingkungan: Reresik laser minangka cara reresik "ijo" sing ora mbutuhake bahan kimia lan cairan reresik.Sampah sing wis diresiki dhasare bubuk padat, ukurane cilik, gampang disimpen, bisa didaur ulang, lan ora ana reaksi fotokimia.Ora ana polusi sing bakal kelakon.

2. Efek: Efek non-abrasive, non-kontak lan non-termal saka reresik laser ora bakal numpes landasan, supaya masalah iki bisa ditanggulangi kanthi gampang.

3. Kontrol: Laser bisa ditularaké liwat serat optik, kerjo bareng karo robot, lan bisa gampang éling operasi long-distance.Bisa ngresiki bagean sing ora gampang digayuh kanthi cara tradisional.Iki bisa njamin safety personel nalika digunakake ing sawetara panggonan mbebayani.

4. Penak: Reresik laser bisa mbusak macem-macem jinis polutan ing permukaan macem-macem bahan, lan entuk kebersihan sing ora bisa digayuh kanthi reresik konvensional.Salajengipun, rereged ing lumahing materi bisa selektif di resiki tanpa ngrusak lumahing materi.

5. Precision: Bisa ngresiki partikel polusi tingkat micron lan nyadari reresik nggoleki sing bisa dikontrol, sing cocog kanggo ngresiki instrumen presisi lan bagean presisi.

Materi sing ditrapake

Minangka cara reresik anyar, mesin reresik laser duwe sawetara saka sudhut aplikasi industri:

1. Karat aman lan lumahing polishing

Ing tangan siji, logam sing kapapar hawa lembab reaksi kimia karo banyu kanggo mbentuk ferrous oxide.Secara bertahap, logam iki bakal teyeng.Karat bisa nyuda kualitas logam, dadi ora cocog kanggo akeh kahanan mesin.

Ing sisih liya, sajrone perawatan panas, lapisan oksida bakal katon ing permukaan logam.Lapisan oksida iki ngganti warna permukaan logam lan nyegah proses logam luwih lanjut.

Kaloro kasus kasebut mbutuhake panyedhiya laser supaya logam bali normal.

2. Reresik perakitan anoda

Yen ana rereget utawa rereged liyane ing perakitan anode, resistance saka anoda mundhak, nyebabake baterei kanggo saluran energi luwih cepet lan pungkasanipun shorten umure.

3. Preparation saka welds logam

Kanggo adhesion sing luwih apik lan kualitas las sing luwih apik, permukaan loro logam kudu di resiki sadurunge welding.Yen ora diresiki, sendi bakal gampang rusak lan cepet rusak.

4. Paint mbusak

Reresik laser bisa digunakake kanggo mbusak cat ing industri kayata otomotif, njaga integritas bahan dasar.

Sampel potong

Perbandingan sadurunge lan sawise ngresiki


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita