• page_banner

produk

Metal Tube & Pipe Laser Cutting Machine

1. High rigidity sasis abot, ngurangi geter kui sak proses nglereni-kacepetan dhuwur.

2. Desain Chuck Pneumatic: Desain clamping chuck ngarep lan mburi trep kanggo instalasi, ngirit tenaga kerja, lan ora nyandhang lan luh.Imbuhan otomatis saka tengah, cocok kanggo macem-macem pipo, kacepetan rotasi Chuck dhuwur, bisa nambah efficiency Processing.

Sistem 3.Drive: Ngadopsi transmisi belang gear-gear bilateral sing diimpor, pandhuan linier sing diimpor, lan sistem penggerak motor servo ganda sing diimpor, ngimpor modul linear kanthi presisi dhuwur, kanthi efektif njamin kacepetan nglereni lan presisi dhuwur.

4. Sumbu X lan Y nganggo motor servo presisi dhuwur, reducer lan rak lan pinion Jerman kanthi presisi dhuwur.Sumbu Y nganggo struktur drive dobel kanggo ningkatake kinerja gerakan alat mesin, lan akselerasi tekan 1.2G, sing njamin operasi efisiensi dhuwur kabeh mesin.


Detail Produk

Tag produk

Tampilan produk

Produk Displa

Parameter teknis

Aplikasi

Nglereni Laser

Materi sing ditrapake

logam

kahanan

Anyar

Tipe Laser

Serat Laser

Piranti Lunak Kontrol

Cypcut

Merk Laser Head

Raytools

Penumatic chuck

20-350 mm

Cutting Length

3m/6m

Merk Servo Motor Kab

Motor Yaskawa

sumber laser

IPG Raycus MAX JPT

Format Grafis Didhukung

AI, PLT, DXF, BMP, Dst, Dwg, DXP

CNC utawa Ora

ya wis

Titik Sade Utama

Tingkat Keamanan Dhuwur

Garansi komponen inti

12 wulan

Mode Operasi

otomatis

Akurasi Positioning

± 0,05 mm

akurasi re-positioning

± 0,03 mm

Akselerasi Puncak

1.8G

Industri sing ditrapake

Hotel, Toko Bahan Bangunan, Pabrik Pabrik

Bagian pneumatik

SMC

Mode Operasi

gelombang terus menerus

Fitur

Platform kaping pindho

Kacepetan nglereni

gumantung daya lan kekandelan

Piranti Lunak Kontrol

Tubepro

Komponen inti

Laser Generator

Merk Guiderail

HIWIN

bagean listrik

schneider

wektu babar pisan

3 taun

Kemampuan nglereni

Kemampuan nglereni

Video mesin kasebut

Otomatis Loading lan Unloading Metal Square lan Round Tube Fiber Laser Pipe Cutting Machine

Kauntungan utama saka mesin

1. Nggunakake sumber laser Raycus, efisiensi konversi elektro-optik dhuwur, sing bisa ngirit konsumsi daya sajrone karya lan ngirit biaya operasi.

2. Dawa fokus saka sirah nglereni bisa diatur dhewe ing ngisor iki dhuwur lumahing materi, sanajan lumahing materi ora warata, kualitas nglereni bisa dijamin.

3. Dilengkapi pengontrol genggam, sampeyan bisa ngontrol posisi pemotongan kanthi manual.

4. Kanthi sekrup bal presisi, rak lan pinion, operasi transmisi guide linear, saéngga entuk presisi dhuwur, efisiensi dhuwur lan stabilitas alat mesin.

5. Ngalih katup solenoid lan katup proporsional dikontrol dening sistem.Nilai input ing sistem kontrol numerik bisa ngontrol ukuran stopkontak tutup proporsional, tanpa pangaturan manual

6. Fuselage welding terintegrasi kanthi kekuatan dhuwur lan balok paduan aluminium kelas aeroangkasa kena annealing suhu dhuwur kanggo mesthekake panggunaan jangka panjang tanpa deformasi.

Bengkel & Packing

1. Anti-tabrakan pinggiran paket: Kabeh bagean saka mesin dijamin karo sawetara bahan alus, utamané nggunakake wool mutiara.

2. Kothak kayu fumigasi: Kothak kayu kita difumigasi, ora perlu mriksa kayu, ngirit wektu transportasi.

3. Mesin kemasan film kabeh: Aja kabeh karusakan sing bisa kedadeyan sajrone pangiriman.Banjur kita bakal nutupi paket plastik kanthi tightly kanggo mesthekake yen materi alus ditutupi utuh, uga ngindhari banyu lan teyeng.

Sing paling njaba yaiku kothak kayu kanthi cithakan tetep.

4.Kothak kayu ing ngisor soket wesi padhet kanggo gampang ditangani.

Sampel potong


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita