• page_banner

produk

Mesin Las Laser tipe robot

1.Robotic lan mesin laser welding genggem punika model fungsi pindho kang bisa éling loro welding genggem lan welding robot, biaya efektif lan kinerja dhuwur.

2. Iku karo sirah laser 3D lan awak robot .Miturut posisi welding workpiece, welding bisa ngrambah ing macem-macem ngarepke ing sawetara Processing liwat kabel anti-gulungan.

3. Parameter welding bisa diatur dening piranti lunak welding robot.Prosedur welding bisa diganti miturut workpiece .Mung tombol pencet kanggo miwiti kanggo welding otomatis.

4.Kepala welding nduweni macem-macem mode swing kanggo ketemu manéka titik lan ukuran beda;Struktur internal saka sirah welding wis rampung disegel, kang bisa nyegah bagean optik saka kang reged dening bledug;


Detail Produk

Tag produk

Tampilan produk

esdd

Parameter teknis

Robot Six-Axis

Tuling

Komponen inti

Sumber Laser

Panganggone

Las Logam

Maks.Daya Output

2000W

Materi sing ditrapake

logam

Cnc utawa Ora

ya wis

Mode pendinginan

Banyu Cooling

Sistem Listrik lan Pneumatik

Schneider

Dawane gelombang

1090Nm

Daya Laser

1000w/1500w/2000w

Bobot (Kg)

600 Kg

Sertifikasi

Ce, ISO9001

Komponen inti

Sumber Laser Serat, Serat, Ngalahake Kepala Welding Laser

Titik Sade Utama

Dhuwur-Akurasi

Fungsi

Metal Part Laser Welding

Panjang Serat

≥10m

Industri sing ditrapake

Hotel, Toko Garmen, Toko Bahan Bangunan

Komponen inti

Sumber Laser

Mode Operasi

Pulsed

Sawise Service Warranty

Dhukungan online

Diameter Titik Fokus

50μm

Jangkoan maksimum

1730 mm

Video Outgoing Inspeksi

Kasedhiya

Format Grafis Didhukung

Ai, Plt, Dxf, Dwg, Dxp

Panggonan Asal

Jinan, Provinsi Shandong

Wektu Garansi

3 taun

Lengan robot

Sumbu robot bisa dadi sumbu rotary utawa sumbu terjemahan, lan mode operasi sumbu ditemtokake dening struktur mekanik.Sumbu robot dipérang dadi sumbu gerak awak robot lan sumbu njaba.Poros njaba dipérang dadi meja geser lan positioner.Kajaba kasebut, sumbu robot nuduhake sumbu gerak awak robot.

Robot Turing dipérang dadi telung jinis robot industri:

Robot industri enem sumbu: kalebu enem sumbu rotasi

SCARA: ngemot telung sumbu rotasi lan siji sumbu terjemahan

Manipulator Palletizing: kalebu papat poros puteran Gerakan gabungan robot ditampilake ing gambar kasebut.

fdfdhu
fdfd
yuyuy

Aplikasi mesin las Robot

1. Lapangan Produksi Mesin

Kanthi intensifikasi tugas welding ing industri manufaktur mesin, operasi welding nduweni kahanan kerja sing ora apik lan radiasi panas sing gedhe, sing dadi pendhudhukan sing mbebayani banget.Ana uga akeh peralatan skala gedhe ing manufaktur mesin, sing uga nambah kesulitan welding., Robot welding minangka peralatan mekanik otomatis sing melu kerja las, sing mbebasake intensitas tenaga kerja para pekerja lan mbantu nambah tingkat otomatisasi ing bidang manufaktur mesin.

2. Suku cadang mobil lan mobil:

Ing taun-taun pungkasan, kanggo nyukupi kabutuhan masarakat, industri mobil wis nuduhake pangembangan macem-macem.Welding tradisional ora bisa nyukupi syarat welding sing dhuwur saka manufaktur mobil lan mobil., Jahitan welding ayu lan tenan.Ing pirang-pirang bengkel produksi mobil modern, garis perakitan robot welding wis dibentuk.

3. Peralatan Elektronik:

Bidang peralatan elektronik nduweni syarat sing relatif dhuwur kanggo kualitas welding.Kanthi tambah akeh peralatan elektronik ing masyarakat, peralatan elektronik uga ngadhepi tantangan sing abot nalika berkembang kanthi cepet.Robot welding bisa nyetabilake kualitas welding nalika njamin efisiensi produksi.Welding sing tepat saka peralatan kasebut telu nganti kaping papat luwih dhuwur tinimbang tenaga kerja manual.

4. Dirgantara:

Ing struktur pesawat, ana meh 1.000 komponen welding awak, lan meh 10.000 bagean melu.Umume komponen beban-beban penting ing pesawat nggunakake komponen sing dilas.Awak pesawat ana ing tekanan gedhe sajrone penerbangan, saengga welding Syarat kasebut relatif ketat, lan robot welding bisa nyetel paramèter welding kanthi fleksibel liwat teknologi pelacakan jahitan welding kanthi otomatis kanggo ngelas struktur pesawat.

Pangopènan mesin

  1. Mekanisme feeding kawat.Kalebu apa kabel dipakani jarak normal, apa kabel dipakani saluran rusak, lan apa ana weker abnormal;Apa aliran gas normal;Apa sistem proteksi safety obor welding normal.(Dilarang nutup obor welding kanggo karya pangayoman safety); Apa sistem sirkulasi banyu bisa digunakake kanthi normal; Tes TCP (disaranake kanggo nyusun program tes lan mbukak sawise saben shift)

2. Pemriksaan lan pangopènan saben minggu

1. Scrub saben sumbu robot;Priksa akurasi TCP;Priksa level lenga residual.Priksa manawa posisi nol saben sumbu robot akurat;Ngresiki Filter konco tank banyu saka mesin welding.; Ngresiki Filter ing welingan online teken; Resik impurities ing muncung obor welding supaya clogging banyu circulation;Ngresiki mekanisme pakan kabel, kalebu roda pakan kawat, roda penekan kabel lan tabung pandhuan kawat;Priksa manawa bundle selang lan selang kawat panuntun rusak utawa rusak.(Disaranake kanggo mbusak kabeh bundel selang lan ngresiki nganggo udara sing dikompresi); Priksa manawa sistem proteksi safety obor las normal lan apa tombol mandeg darurat eksternal normal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita