• page_banner

produk

Metal Fiber Laser Cutting Machine Kanthi Platform Exchange

1. Ngadopsi struktur welding baja tugas abot industri, ing perawatan panas, ora bakal deform sawise nggunakake suwe.

2. Nganggo NC pentahedron mesin, panggilingan, boring, nunyuk lan pangolahan mesin liyane kanggo mesthekake akurasi Processing dhuwur.

3. Konfigurasi karo Taiwan Hiwin rel linear kanggo kabeh sumbu, kanggo mesthekake awet lan tliti dhuwur kanggo Processing dangu.

4. Ngadopsi motor servo AC Yaskawa Jepang, daya gedhe, pasukan torsi luwih kuat, kacepetan kerja luwih stabil lan luwih cepet.

5.Adopt kepala pemotong laser Raytools profesional, lensa optik impor, titik fokus sing luwih cilik, garis pemotongan sing luwih tepat, efisiensi sing luwih dhuwur lan kualitas pangolahan sing luwih apik bisa dipesthekake.


Detail Produk

Tag produk

Tampilan produk

Tampilan produk 2

Parameter teknis

Aplikasi

Nglereni Laser

Materi sing ditrapake

logam

Area Pemotongan

1500mm * 3000mm

Tipe Laser

Serat Laser

Piranti Lunak Kontrol

Cypcut

Merk Laser Head

Raytools

Merk Servo Motor Kab

Motor Yaskawa

Laporan Uji Mesin

Kasedhiya

Format Grafis Didhukung

AI, PLT, DXF, BMP, Dst, Dwg, DXP

CNC utawa Ora

ya wis

Titik Sade Utama

Akurasi dhuwur

Garansi komponen inti

12 wulan

Mode Operasi

otomatis

Akurasi Positioning

± 0,05 mm

akurasi re-positioning

± 0,03 mm

Akselerasi Puncak

1.8G

Industri sing ditrapake

Hotel, Toko Bahan Bangunan, Pabrik Pabrik

Bagian pneumatik

SMC

Mode Operasi

gelombang terus menerus

Fitur

Platform kaping pindho

Kacepetan nglereni

gumantung daya lan kekandelan

Piranti Lunak Kontrol

Tubepro

Ketebalan Cutting

0-50 mm

Merk Guiderail

HIWIN

bagean listrik

schneider

wektu babar pisan

3 taun

Karakteristik mesin nglereni laser kanggo lembaran logam

1. Stabilitas lan linuwih saka sistem path cahya lan sistem kontrol.

2. Laser serat asli sing diimpor, fungsi dhuwur lan stabil, umur luwih saka 100000 jam.

3.Kualitas lan efisiensi sing luwih dhuwur, kacepetan potong nganti 80m / min kanthi tampilan lan pinggiran sing apik.

4. Reducer kinerja dhuwur Jerman, gear lan rak; Panuntun Jepang lan sekrup bal.Industri lan bahan sing ditrapake: aplikasi mesin pemotong laser serat: nglereni logam, manufaktur saklar listrik, aeroangkasa, mesin panganan, mesin tekstil, mesin teknik, manufaktur lokomotif, pertanian lan mesin kehutanan, pabrik lift, kendaraan khusus, peralatan rumah tangga, alat, pangolahan, manufaktur IT , mesin minyak, mesin panganan, alat berlian, welding, peralatan las, bahan logam, iklan dekorasi, perawatan permukaan laser layanan pangolahan asing, kayata kabeh jinis industri pangolahan mesin.Bahan Aplikasi mesin pemotong laser serat kita: Profesional digunakake kanggo motong lembaran logam tipis, ing macem-macem nglereni lembaran baja karbon 0,5 -3 mm kanthi kualitas dhuwur, uga bisa nglereni piring baja tahan karat, piring aluminium alloy, lembaran galvanis, pelat elektrolitik, baja silikon, titanium, piring seng aluminium lan logam liyane.

Video Mesin

Metal Fiber Laser Cutting Machine Kanthi Platform Exchange

Nglereni sampel

Nglereni sampel

Standar utama kanggo mesin nglereni laser serat

1. Kasar.Bagean nglereni laser bakal mbentuk garis vertikal, lan ambane garis nemtokake roughness saka lumahing nglereni.Garis sing luwih cethek, luwih alus ing bagian potong.Roughness ora mung mengaruhi tampilan pinggiran, nanging uga karakteristik gesekan.Umume kasus, kekasaran kudu diminimalisir, saengga teksture sing luwih cethek, luwih apik kualitas potong.

2. Vertikalitas.Nalika kekandelan lembaran logam ngluwihi 10mm, vertikalitas pinggiran penting banget.Nalika sampeyan pindhah saka titik fokus, sinar laser dadi divergen lan potong widens menyang ndhuwur utawa ngisor gumantung ing posisi titik fokus.Pinggiran nglereni nyimpang saka garis vertikal kanthi sawetara persen milimeter, sing luwih vertikal pinggiran, sing luwih dhuwur kualitas nglereni.

3. jembaré nglereni.Umumé, jembaré potong ora mengaruhi kualitas potong.Mung nalika kontur sing tepat banget dibentuk ing njero bagean, ambane potongan kasebut duwe pengaruh penting.Iki amarga jembaré potong nemtokake diameter paling jero kontur.saka nambah.Mulane, kanggo mesthekake presisi dhuwur sing padha, workpiece kudu pancet ing area pangolahan mesin nglereni laser preduli saka jembaré incision.

4. Tekstur.Nalika nglereni piring nglukis ing kacepetan dhuwur, logam molten ora katon ing incision ing sinar laser vertikal, nanging sprays metu ing mburi sinar laser.Akibaté, garis mlengkung kawangun ing pinggiran nglereni, lan garis rapet tindakake sinar laser obah.Kanggo mbenerake masalah iki, ngurangi tingkat feed ing mburi proses nglereni bisa nemen ngilangke tatanan saka garis.

5. Kesalahan.Pembentukan burrs minangka faktor penting sing nemtokake kualitas pemotongan laser.Amarga mbusak burr mbutuhake beban kerja tambahan, keruwetan lan jumlah burr bisa kanthi intuisi ngadili kualitas pemotongan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita