• page_banner

produk

Metal Sheet Serat Laser Cutting Machine

Mesin pemotong laser serat logam utamane digunakake kanggo nglereni baja karbon, baja tahan karat, paduan aluminium, titanium alloy, piring galvanis, tembaga lan bahan logam liyane. Digunakake ing tenaga listrik, manufaktur mobil, mesin lan peralatan, peralatan listrik, peralatan pawon hotel. , peralatan elevator, pratandha iklan, dekorasi mobil, produksi sheet metal, hardware cahya, peralatan tampilan, komponen tliti, produk logam lan industri liyane.


Detail Produk

Tag produk

Tampilan produk

Tampilan produk

Parameter teknis

Aplikasi Nglereni Laser Materi sing ditrapake logam
Area Pemotongan 1500mm * 3000mm Tipe Laser Serat Laser
Piranti Lunak Kontrol Cypcut Merk Laser Head Raytools
Merk Servo Motor Kab Motor Yaskawa Merk Sumber Laser IPG/MAX
Format Grafis Didhukung AI, PLT, DXF, BMP, Dst, Dwg, DXP CNC utawa Ora ya wis
Titik Sade Utama Akurasi dhuwur Bobot 4500kg
Mode Operasi otomatis Akurasi Positioning ± 0,05 mm
akurasi re-positioning ± 0,03 mm Akselerasi Puncak 1.8G
Industri sing ditrapake Hotel, Toko Bahan Bangunan, Pabrik Pabrik Bagian pneumatik SMC
Mode Operasi gelombang terus menerus Fitur Cover lengkap
Kacepetan nglereni gumantung daya lan kekandelan Piranti Lunak Kontrol Tubepro
Ketebalan Cutting 0-50 mm Merk Guiderail HIWIN
bagean listrik schneider wektu babar pisan 3 taun
Konfigurasi 5-sumbu Panjang gelombang laser 1080±5nm
Laporan Uji Mesin Kasedhiya Kacepetan nglereni 140m/min
Kebutuhan listrik 3 Phase 380V±10% 50HZ/60HZ Titik Sade Utama Rega Kompetitif

Detail Mesin

Detail Mesin

Video Mesin

Mesin pemotong laser serat 1KW nglereni baja tahan karat kanthi efisiensi dhuwur

Kauntungan utama saka mesin

1. Biaya panggunaan sing murah
Salah siji saka keuntungan paling gedhe saka nggunakake mesin nglereni serat laser punika biaya kurang saka nggunakake lan kurang pangopènan, kang banget ono gunane kanggo perusahaan sing wis sawetara mesin.Nglampahi wektu kurang kanggo pangopènan lan luwih akeh wektu kanggo nglereni produk.Ing babagan biaya panggunaan, amarga efisiensi pemotongan luwih dhisik tinimbang proses liyane, biaya relatif bakal luwih murah, sing luwih cocog kanggo pangembangan perusahaan cilik lan medium.

2. Efisiensi lan presisi dhuwur
Liyane entuk manfaat gedhe saka milih mesin nglereni laser serat punika efficiency dhuwur.Ing pirang-pirang wilayah proses pemotongan, pemotong laser sing paling efisien ing pasar modern - efisiensi konversi fotoelektrik sing luwih dhuwur, pangiriman sinar sing luwih efisien, ngasilake produk sing luwih apik lan kurang energi.
Akurasi pemotongan ora ditandingi karo proses liyane.Nalika daya stabil lan paramèter cocok, ora perlu kanggo Processing secondary lan mecah, lan produk rampung bisa langsung rampung, kang banget biaya-efektif.

3. Gampang kanggo operate
Generasi anyar mesin pemotong laser serat kabeh kontrol numerik komputer lan operasi remot.Sawise ngimpor gambar pemotongan, karya bakal ditindakake kanthi otomatis.Sejatine, kabeh tumindak bisa rampung kanthi siji utawa rong tombol.Iku banget prasaja lan nyuda biaya tenaga kerja.Ana loading lan unloading otomatis, kang luwih trep.

4. Wide sawetara nggunakake
Ana misconception sing Kapabilitas lan aplikasi saka serat laser mesin nglereni diwatesi kanggo heavy-tugas Manufaktur, Nanging iki ora cilik.Ana akeh industri lan industri sing bisa nggunakake mesin nglereni laser, wiwit saka peralatan abot, transit rel, aerospace, cilik kanggo Processing perhiasan, Processing Papan iklan, lan sawetara daya gedhe, kiro-kiro saka 1000W kanggo 30000W, paling kandel Bisa Cut 130mm lembaran.

Nglereni sampel

Nglereni sampel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita