• page_banner

produk

Mesin pemotong laser serat presisi dhuwur nglereni emas lan perak

Mesin pemotong tliti dhuwur utamane digunakake kanggo nglereni emas lan perak.Iku adopts struktur modul tliti dhuwur kanggo njamin efek nglereni apik.Sumber laser kanggo mesin iki aplikasi ndhuwur merek impor donya, lan wis kinerja stabil.Kinerja dinamis sing apik, struktur mesin sing kompak, kaku sing cukup lan linuwih sing apik.Tata letak sakabèhé kompak lan cukup, lan area lantai cilik.


Detail Produk

Tag produk

Tampilan produk

Gambar Produk

Aplikasi

Digunakake kanthi akeh ing tenaga listrik, manufaktur mobil, mesin lan peralatan, peralatan listrik, peralatan pawon hotel, peralatan lift, pratandha pariwara, dekorasi mobil, produksi lembaran logam, hardware lampu, peralatan tampilan, komponen presisi, produk logam lan industri liyane.

Parameter teknis

jeneng produk

Mesin Pemotongan Laser Serat Emas Perak

Panjang gelombang laser

1064nm

Ukuran potong

200mm * 200mm (Customization kasedhiya)

Presisi lokasi

± 0,005 mm

Nglereni jembaré longkangan

0,05-0,10 mm

sumber laser

Kolaborasi sumber laser

sumber daya laser

1000w 1500w 2000w

Ngethok sirah

Auto fokus Ospri, Raytool kasedhiya

Pandhuan linear

Hiwin

Servo motor

Motor Yaskawa

Kacepetan kerja maksimal

20m/min

Max kacepetan obah

1G

Gas dibantu

Udara Tekan/N2

Tegangan kerja

220V 50HZ/60HZ

Bobot mesin

220 kg

Ukuran Mesin

1000 * 750 * 1626 mm

Video Mesin

Serat tliti dhuwurmesin nglereni laser nglereni emas lan perak

Kauntungan utama saka mesin

1. Fokus otomatis, sistem weker cerdas, sistem pelumasan otomatis.

2.Fully terlampir lan diubengi kanggo nyegah polusi lingkungan.

3. Nyadari nglereni bolongan ultra-apik, ndhukung perforasi telung tingkat, segmentasi utawa kombinasi progresif, proporsi sawetara pangolahan bolongan cilik bisa dikurangi kira-kira 0.3mm (ketebalan piring baja biasa luwih saka 4mm).

4.X, Y, Z sumbu adopts struktur modul tliti dhuwur kanggo njamin efficiency nglereni dhuwur.

5. Bisa disesuaikan mesin marmer casting buatan, struktur stabil / kekuatan dhuwur, ora gampang deform.

6. Kanthi nggunakake sistem CNC mbukak sing diwenehake dening supplier ndhuwur lan nggabungake pengalaman perusahaan ing industri laser kanggo akèh taun, antarmuka wong-mesin dadi prasaja lan luwih trep kanggo operate.System nggabungke path gas konversi voltase dhuwur lan kurang lan telung gas struktur sumber dumadi saka online meksa dhuwur, nitrogen lan oksigen, supaya pelanggan bisa milih gas tambahan miturut syarat kualitas Processing lan biaya.

7.Aviation kelas Magnesium aluminium alloy Beam, struktur stabil, kekuatan dhuwur, ora gampang deform.

8. Sistem pelacakan otomatis sumbu Z, dilengkapi sistem pelacakan otomatis non-kontak kapasitif, kanthi otomatis bisa nyetel dawa fokus kanggo njamin efek pemotongan asli.

9. Nggunakake alat mesin karo struktur ril guide sisih, lumahing vertikal Bears mbukak lan ora gampang deform.

10. Koreksi lan ganti rugi interferometer laser, akurasi posisi bisa tekan tingkat mikron.

11. Ngadopsi laser serat ndhuwur ing donya, kinerja stabil, efisiensi dhuwur lan biaya murah.

12. Kanthi nggunakake kepala nglereni tindakake-munggah saka account misuwur internasional, laser tansah ing posisi fokus, bisa njamin efek nglereni.

13.Algoritma piranti lunak sing dioptimalake bisa nyimpen materi kanthi maksimal.Integrasi macem-macem teknologi nglereni logam khusus kayata pinggiran umum, jembatan lan sambungan mikro, kangelan operasi wis suda, supaya mbenakake fungsi manajemen materi, nggawe lengkap nggunakake bahan sampah lan nyukupi kabutuhan manajemen.

14. Mesin kabeh dilengkapi sistem pelumasan, sing nyuda nyandhang bagean sing obah lan njamin kacepetan gerakan kabeh mesin.

Parts Mesin

WSX Cutting Head

Modul akurasi dhuwur

Yaskawa Motor

Panel Kontrol

JPT Laser Source sing utamané kanggo nglereni tliti

Chiller Banyu Hanli

Kartu Papan

Nglereni sampel


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita